CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dilluns, 23 de febrer del 2009

Creus que existeix el destí?




És una pregunta que cal reflexionar i pensar molt. Jo crec que estar destinat a ser una cosa no existeix. Jo crec que el destí de les persones va relacionat segons els teus actes que comets al llarg de la teva vida. Per aquest motiu penso que el nostre destí està en les nostres mans i el únics que podem modificar-lo i canviar-lo som nosaltres.
Perquè nosaltres som realment lliures de decidir el nostre futur i els nostres actes i per aquest motiu nosaltres som lliures de modificar el nostre destí i decidir sobre nosaltres mateixos.
Perquè no hi ha ningú que tingui escrit el seu destí, ni que el controli ningú, sinó que nosaltres som els que controlem el nostre futur, el nostre destí.
Encara que també penso que hi ha persones que no són lliures i per aquest motiu el seu destí esta controlat, un exemples seria la gent que està a la presó, que per algun motiu, han fet uns actes i el seu destí a passat a ser controlat per altres persones, durant una etapa de la seva vida, quan sortin i siguin lliures, llavors tornarà la seva llibertat i el seu destí.