CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dimecres, 6 de maig del 2009

Preguntes sondeig:



1. És correcte mentir per protegir algú? Normalment no, però hi ha situacions que s'ha de fer.
2. Què és abans: protegir un fill perquè no pateixi o que un fill no comenti una injustícia encara que pateixe? No s'ha de protegir aquest fill, perque ell te que veure com és la vida real i no sempre el podran protegir.
3. El fi "aprovar" justifica tots el mitjans? No perquè s'ha de provar amb mitjans adequats.
4. La intenció de la mare d'en Lluís és bona? No perquè no mostra la vida real al seu fill i no es correcta pels demes alumnes.
5. Podem tenir bones intencions i que les conseqüències d'allò que fem siguin perjudicials? I a la inversa? Si que és pot.
6. Quines conseqüències pot tenir per a la personalitat d’en Lluís aquest costum? Tindre de dependre de la seva mare i no saber actuar per un mateix.
7. Quines conseqüències pot tenir per a en LLuís que la mare el protefeixi sempre? Que mai veure com és la realitat de la vida.
8. És comparable la conducta d’en Lluís amb "copiar en els exàmens"? Justifica la teva desposta i pensa si seria més lleu o més greu. Què és millor aprovar amb trampes o suspendre amb trampes?
Les dues son incorrectes però per mi, no anar el dia de abans al col·legi per quedarte estudiant és molt més greu que copiar.
9. Si tots els alumnes fessin com en Lluís, què passaria?
Que el d'abans del examen faltaria tothom i seria un descontrol.