CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dimarts, 11 de novembre del 2008

Doc.10

1- Idees principals: l'idea principal és aclarir de forma lògica un pensament.

2- Posa un titol: Funció de la filosofia.

3- Funció de la filosofia segons el text, perquè Wittgenstein afirma que la filosofia es una activitat?: Perquè tens que utilitzar els pensaments i pensar és una activitat.

4- Comenta la frase subratllada:" La filosofia ha d'aclarir i delimitar amb precisió els pensaments" Significa que la filosofia, no aclareix absolutament però si t'aporta informació.

5- Quin mètode defensa?

Mètode analiticolingüístic perquè el principal objectiu que té el text, és expressa-se d'una manera perquè la gent el pogui entendre, i d'aquesta manera arribar a més persones.
Podriem comparar amb el racionalista perqué aquest el unic objectiu és utilitzar la rao sobre l'experiència, no mira el nivell de dificultat del vocabulari. També passaria amb el empirista, que no mira el vocabulari, sino que ho que l'interesa és utilitzar la rao i l'experiència per buscar respostes.


6- Informació de l'autor:


Ludwig Josef Johann Wittgenstein (26 d'abril de 1889, Viena - 29 d'abril de 1951, Cambridge Regne Unit) és un filòsof austríac, nascut a Viena en una família de l’alta burgesia industrial d’ascendència jueva, rica i culta, famós per les seves recerques sobre el llenguatge.