CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dijous, 8 d’abril del 2010

Activitat 24


En el text de Hume, tracta sobre les idees e impressions que han sorgit en l' investigació sobre l'enteniment humà, en el qual intenta separar aquest dos mitjançant la ment. Per això intenta distingir unes que aporten un nivell més alt d'intensitat i d'altres que no tenen tant de nivell.

Títol: Diferents sensacions

El fragment de Hume, segle XVIII, vol crear una distinció de les percepcions segons el grau o nivell d'intensitat (idees i impressions).
L'autor en el text fa referència d'impressió com nivell més alt de percepció, es a dir de les més vives (veure, sentir, estimar, odiar) en canvi quan parla percepcions menys vives son quan utilitzem la nostra ment (pensar, reflexionar).
Per acabar el fragment confirma com els materials provenen de sensacions externes o internes, és a dir, de les idees o de les impressions.

El seu pensament creu que les idees mostren les coses. En canvi Plató vol reflectir com les coses venen de la nostres idees, del nostre pensament.
Decart en canvi, ell creu que si ens guiem per els nostres sentiments, a vegades ens enganyen i llavors ens podran enganyar sempre per això es inviable fiar-nos d'aquest.